Oslo Science City søker viseadministrerende direktør

Vi videreutvikler Oslo Science City og søker en driftig og strategisk tenkende viseadministrerende direktør til en nyopprettet stilling.

Publisert: 14. mai 2024

Oslo Science City – Kunnskapsbyen i Oslo er et knutepunkt for innovasjon, forskning og teknologisk fremskritt i hjertet av Oslo. Sammen med sine sterke medlemmer utvikler Oslo Science City møteplasser, og stimulerer innovasjon og samarbeid på tvers av sektorer og fagfelt. Gjennom Oslo Science City Arena samles økosystemet for forskning, innovasjon og næringsutvikling for å finne løsninger på fremtidens utfordringer og skape nye arbeidsplasser.

Innovasjonsdistriktet søker nå en driftig og strategisk tenkende viseadministrerende direktør til en nyopprettet stilling, som skal spille en sentral rolle i å videreutvikle Oslo Science City fremover. Vedkommende får ansvar for å videreutvikle nettverksorganiseringen og strategiske partnerskap lokalt, nasjonalt og internasjonalt, samt bygge hensiktsmessige strukturer og sikre god økonomistyring og robuste finansieringsmodeller.

Vi ser etter en leder med kjennskap til det komplekse landskapet Oslo Science City er knutepunkt for, og som trigges av å bygge nye plattformer og å utvikle noe helt nytt. Du har politisk innsikt, kommersiell teft, internasjonal forståelse og er svært sterk skriftlig og muntlig i norsk og engelsk. Som en del av en liten administrasjon motiveres du av operative oppgaver og daglig drift i parallell med strategisk utvikling. Du er trygg og relasjonssterk, og evner å manøvrere klokt i et sammensatt aktørbilde.

Du vil rapportere til administrerende direktør, og blir en viktig del av et lite team med et stort ansvarsspenn og grensesnitt.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Visindi ved Mona Wille på tlf. 402 15 106, Rune Hope på tlf. 450 75 000, Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611 eller Andreas Virik på tlf. 930 04 949. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stillingen