To nye medlemmer til Oslo Science City

Bertel O. Steen og Transportøkonomisk institutt (TØI) er tatt opp som nye medlemmer i Oslo Science City. Med dette er det nå til sammen 14 medlemmer i Norges første innovasjonsdistrikt.

- Vi er svært glade for å bli medlem i Oslo Science City, sier administrerende direktør Bjørne Grimsrud i TØI. Vi gleder oss til å være med å utvikle Norges første innovasjonsdistrikt sammen med alle de andre sterke og motiverte medlemmene av foreningen, sier han.

- For oss er dette en viktig strategisk satsing, sier eierrepresentant i Bertel O. Steen, Katrine Fjeldhus.

Vi er imponerte over bredden og dybden i kunnskapen som er samlet i området, og ser frem til å være med å realisere det store potensialet i Oslo Science City, sier hun.

Bertel O. Steen ble grunnlagt i 1901 og har gjennom årene vært kjent som en av landets største bilforhandlere, men har i senere år vært en foregangsvirksomhet innenfor nye mobilitets- og delingsløsninger; blant annet gjennom bilabonnementstjenesten Fleks og delingstjenesten Otto. Bertel O. Steen eier og drifter kombinasjonsbygget Sogn Arena med kontorer samt forhandleren Bertel O. Steen Ullevål som fører merkene Mercedes-Benz, Kia og Peugeot.

– For oss er det veldig positivt å få Bertel O. Steen og TØI som nye medlemmer i Oslo Science City. Begge har en lang og stolt historie, samtidig som de representerer nytenking og skaperkraft i møtet med fremtidens utfordringer. Dette er en perfekt match for oss i Norges første innovasjonsdistrikt, sier Christine Wergeland Sørbye direktør i Oslo Science City.

- TØI og Bertel O. Steen har kompetanse og ideer som går rett til kjernen av det vi ønsker å utvikle i Oslo Science City, et levende innovasjonsdistrikt der kunnskapen legger grunnlag for innovasjon, nye løsninger og bærekraftige arbeidsplasser.

Vi ønsker dem begge hjertelig velkommen som medlemmer, og ser fram til et godt samarbeid, avslutter styreleder i Oslo Science City og rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen.